Julgodis

Mariannetryffel

30 stycken Mariannegodis
250 g mörk choklad, helst 70%
1 dl grädde
200 g vit choklad

* Krossa godiset fint.
* Värm grädden i en kastrull, ta av den från plattan. Finhacka chokladen och rör ned i grädden.
* Tillsätt det krossade godiset och rör om tills allt är smält.
* Låt blandningen svalna i kylen ca 1 timme. Forma sedan små bollar och frys en kvart.
* Smält vit choklad, bäst att smälta i vattenbad. Doppa tryffeln i chokladen med hjälp av en gaffel.
* Låt dem torka! 
Bra gåbortpresent, istället för blomma, i en vacker burk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0