Bananpaj
Bananpaj är perfekt att sno ihop när bananerna börjar bli lite övermogna.
Snabbt och enkelt.
Skiva ner 3 bananer i en smord form.
Blanda ihop till en smuldeg:
1,5 dl havregryn
1,5 dl mjöl
1 dl socker
125 g margarin
en dutt sirap
"Strö" smuldegen över bananerna och grädda i 200° i ca 30 minuter.
Servera med lämpligt tillbehör, vaniljvisp, vaniljglass eller vaniljglass med chokladkross i.
Gott gotti gott gott!
Snabbt och enkelt.
Skiva ner 3 bananer i en smord form.
Blanda ihop till en smuldeg:
1,5 dl havregryn
1,5 dl mjöl
1 dl socker
125 g margarin
en dutt sirap
"Strö" smuldegen över bananerna och grädda i 200° i ca 30 minuter.
Servera med lämpligt tillbehör, vaniljvisp, vaniljglass eller vaniljglass med chokladkross i.
Gott gotti gott gott!
Kommentarer
Trackback